Blog...

Zárul az OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS…

Napelem telepítés specialista - rezsicsökkentés

Az Otthonfelújítási támogatás töretlen sikernek bizonyult a lakosság körében, és bár többször módosult a feltételrendszere, de ezzel együtt is egyre bővült a felhasználók, illetve a támogatott felújítási, korszerűsítési munkálatok köre. A pályázat lezárásának határideje azonban nem módosult, így már csak 2022. december 31-éig vehető igénybe.

A támogatások körébe a napelem rendszer telepítésének lehetősége is szerepel, amely sokakat megmozgatott. Sőt, a meglévő napelemes rendszer is bővíthető, a kapott támogatásból.

Ha még nem vette igénybe a támogatás ezen formáját, és gondolkodik a napelemes rendszer telepítésén, akkor kérje ajánlatunkat 2022. augusztus 31-ig, hogy beleférjen az évvégi határidőbe.

Miért fontos az augusztus 31-i határidő?

Tudni kell, hogy egy napelem rendszer telepítésénél a leghosszabb idő, az engedélyek beszerzése az áramszolgáltatótól. Erre akár 2 hónapot is lehet számolni. A telepítés befejezésére és az óra “cserére” is 1 hónapot. Ez így már 3 hónap, így érdemes már most megkérni a kötelezettségmentes ajánlatot, hogy ne maradjon le: https://napelem-telepites-specialista.hu/ajanlatkeres/

Az ügyintézés és a támogatás igénybevételével járó dokumentáció intézhető elektronikus úton. A munkáról minden esetben szerződést kell kötni a kivitelezővel. Ezek után az összes anyagköltségről és munkadíjról szóló számlát a munka befejezését követő 60 napon belül el kell juttatni a MÁK-hoz. A MÁK-nak 30 napja van arra, hogy elbírálja a támogatást, majd 5 napon belül kiutalja a támogatási összeget. Tehát 35 napot kell várnia a jogosult családnak arra, hogy megkapja az államtól a felújítás teljes összegének a felét. A pályázatról bővebben itt tájékozódhat: https://napelem-telepites-specialista.hu/otthonfelujitasi-tamogatas/

Így már érthető miért kérjük, hogy lépjen most!

Töltse le díjmentesen a Napelem telepítési kisokos e-bookot itt:
KÉREM A KISOKOST
…vagy kérjen ajánlatot tőlünk ezen az oldalon:
AJÁNLATKÉRÉS

 

Flamich Péter
Környezettudatosság, klímavédelem, rezsicsökkentés, fenntartható energiafelhasználás, CO2 kibocsájtás csökkentése, vagy egyszerűen egy élhető jövőkép. A megújuló energiaforrás mindenki számára elérhető már. A cégemet és ezt a blogot azért hoztam létre, hogy minél többen értesüljenek a lehetőségekről, naprakész információhoz jussanak a napelemes rendszerekről és szakértő segítséget kapjanak a kivitelezésben is. Kérdezzen bizalommal Ön is tőlem a "Szakértő válaszol" menüpont alatt!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+36 1 248 2341