Rólunk

Sokan szeretnék kihasználni a napenergia nyújtotta előnyöket…

Van, aki szeretné, hogy az életmódja mellett az otthona és vállalkozása is környezetbarát legyen, kihasználva a megújuló energiaforrások előnyeit és van aki a rezsicsökkentés miatt szeretne napelemes rendszert kialakítani.
Ez azonban, mint minden nagyobb volumenű átalakítás vagy beruházás, utánajárást és odafigyelést igényel, laikusként pedig nem könnyű eligazodni a különféle rendszerek és kivitelező szakemberek között.

A saját napelemes rendszerem kiépítését számos sikeres projekt követte és mára már a terület független szakértőjeként segítek azoknak, akik érdeklődnek a napelemes rendszerek iránt, legyen szó családokról, magánszemélyekről, vagy akár vállalkozásokról, önkormányzatokról, közintézményekről.
Hiszen a megújuló energiaforrások használata ma már mindenki számára elérhető, a cégemet és ezt a blogot pedig azért hoztam létre, hogy minél többen értesüljenek a lehetőségekről, naprakész információhoz jussanak a napelemes rendszerekről és szakértő segítséget kapjanak a kivitelezésben is.

Csapatunkat villamosmérnökök és informatikusok alkotják, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a napelemes rendszerek kiépítésében, ismerik a megújuló energiahasznosítás minden lehetőségét és szakértő tanácsokkal segítenek a felméréstől a tervezésen át, egészen a kivitelezésig.
Célunk, hogy hozzájáruljunk a klímavédelmi célok eléréséhez és élhetőbb jövőt teremtsünk a napenergia felhasználásával.

Kérdése van? Írjon nekünk!

+36 1 248 2341