Független helyszíni felmérés – napelem telepítés előtt

 

“Jól hangzik, de nem tudom, hogy nekem való-e?!”

Egyre nagyobb az érdeklődés az utóbbi években a megújuló energiaforrások, az energia hatékonyabb felhasználása és a különböző környezetbarát megoldások iránt. Rengeteg cikk és tanács kering az interneten, ami bemutatja a napelemes rendszerek előnyeit, de felmerül a kérdés: vajon az én otthonomban, vagy a cégem telephelyén is megvalósítható mindez? Mekkora befektetést igényel és mégis milyen rendszert érdemes választanom? Egyáltalán milyen lehetőségeim vannak? Hol tudom elhelyezni? Alkalmas- e a tetőszerkezet vagy zavarnak-e a fák?

Mit tehetünk, ha szeretnénk valódi válaszokat kapni ezekre a kérdésekre? Emlékszem, amikor a saját napelemes rendszerem kialakítása előtt álltam, nem tudtam, hogy induljak el. Hiszen nem volt a kezemben egy terv, nem tudtam, hogy a sok lehetőség közül, mi az ami az én igényeimnek és az adott feltételeknek leginkább megfelel.

 

Napelemes rendszer telepítése esetén a hibák többsége elkerülhető egy helyszíni felméréssel.

Napelemes rendszer telepítése esetén a hibák többsége elkerülhető egy helyszíni felméréssel.

“Bárcsak tudtam volna ezt az elején…”

Hányszor hallottam ezt a mondatot az elmúlt években… Az ember hajlamos előzetes felkészülés vagy tervezés nélkül beleugrani egy felújításba, de utólag mindig bebizonyosodik, hogy a hibák többsége elkerülhető lett volna, ha egy alapos felméréssel kezdődik a projekt. Egy-egy személyre szabott tanács és hiteles forrásból származó információ ilyenkor százezreket érhet.

Később alapítottam egy napelemes rendszerekre specializálódott céget és rengeteg telepítést vizsgáltam meg, így ma már szakértőként tudok segíteni azoknak, akik napelemes rendszert szeretnének, de nem tudják merre induljanak.

 

Van, amit nem lehet utólag javítani…

… ezért megéri elsőre jól csinálni. Ebben szeretnék segíteni, ezért hoztam létre a blogot ingyenes tartalmakkal és hasznos tanácsokkal. Ahhoz pedig, hogy valóban segíteni tudjak a kezdeti lépésekben azoknak, akik napelemes rendszert szeretnének az otthonukba, bevezettem a helyszíni felmérés lehetőséget.

Azt tapasztaltam ugyanis, hogy egy ilyen alapos felmérés és tanácsadás akár több százezres felesleges kiadástól tudja megmenteni a lakás vagy háztulajdonosokat, nem beszélve a befektetett időről és energiáról…

 

Jelentkezzen most egy helyszíni felmérésre…

…és tegyen fel minden kérdést, ami felmerült Önben a napelem telepítéssel kapcsolatban. Ha még csak ötlet szinten van a dolog, vezetem a beszélgetést és segítek kiválasztani az Ön számára optimális megoldást, összetevőket, szakembert.

Segítek az előzetes kalkulációban, hogy egyáltalán van-e esélye megtérülni Önnél a befektetésének, és akár hitel-, és pályázati lehetőségekkel segíteni a beruházását.

A konzultációmra 100% elégedettség garanciát vállalok…

…mert ennyire biztos vagyok benne, hogy értékes segítség lesz az Ön számára is.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A helyszíni felmérés/konzultáció díja 35.000 Ft. A személyes konzultációt megelőzően, előzetes ajánlatot is adunk, az Ön által megadott adatokkal, hogy a helyszín felmérés során már konkrétumokról tudjunk egyeztetni.

Azonban van most egy visszautasíthatatlan ajánlatom:

Amennyiben  letölti a Napelem telepítési kisokost, kap benne egy ajánlói kódot, amivel a helyszíni felmérés/konzultáció munkadíja 14.900 forint lesz kedvezményesen!*

*Megjegyzés a felméréssel/konzultációval kapcsolatban: A 100% állami támogatás pályázat előkészítése esetén nincs lehetőség a kedvezményes felmérésre. A felmérés díja: csak napelem pályázat esetén 35.000, – Ft; fűtéskorszerűsítés és napelem esetén 63.500, – Ft.

Ha még nem töltötte le, kezdje itt: LETÖLTÉS 

Töltse ki ezt az űrlapot

…amit megkapok azonnal emailben és munkaidőben visszahívom egy időpont egyeztetésre.

+36 1 248 2341