Napelem telepítés az építkezés, felújítás részeként…

 

“Szeretnék olyan otthont vagy vállalkozásomnak helyszínt ami modern, környezettudatos és takarékos.”

Ez a leggyakoribb, amit megfogalmaznak olvasóim építkezés, vagy felújítás előtt, és lássuk be, teljesen érthető ez az igény.

Ráadásul manapság már egyáltalán nem elérhetetlen árban mozognak a napelemes rendszerek és a megtérülésük is egyre kedvezőbb. Persze fontos – mint mindenben szerintem – hogy megfelelő tervezés, kiváló minőségű eszközök és precíz kivitelezés párosuljon a végső sikerhez és a vágyott megtérülési sebességhez.

Mert a napelem telepítés lehet egy drága hobbi, vagy akár egy megtérülő befektetés is…

…és ami elsőre talán olcsóbbnak látszik, hosszú távon nem biztos, hogy az éri meg a legjobban.

Ezért is írtam egy e-bookot, amiben elárulom, mit kell tudni feltétlenül, mielőtt napelem telepítésbe fog, hogy ne vezessék meg az “Önre vadászó szakik”!

Napelem telepítés kisokos - Flamich Péter - napelem telepítés specialista

Amikor én telepítettem az első napelemes rendszerem, sok mindent tanultam meg a saját káromon. Ennél is többet tanultam később mások történeteiből, telepítéseiből. Most összegyűjtöttem minden eddigi tapasztalatom, hogy segíthessek vele azoknak, akik most vágnak bele a napelem telepítésbe.

Nem kis összeg egy hatékony rendszer felállítása, érdemes tehát előtte elolvasni ezt az ingyenes e-bookot, amit elküldök most PDF-ben, ha Ön is szeretné elkerülni a napelem telepítés legsúlyosabb buktatóit… 

Nos… Elküldhetem a Napelem telepítési kisokost Önnek is?

+36 1 248 2341